TEAFA OLAJ HASZNÁLATA PSORIASISBAN

http://www.psorioderm.com/hu/termekeinkrol/hatoanyagok/teafa-olaj-kivonat----melaleuca-alternifolia:35

A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat. A teafaolaj fő alkotórészei: (+)-terpinén-4-ol (kb. 40%), α-terpinén (kb. 20%), terpinolen (3-4%), terpineol (3-4%), pinén, mircén, fellandrén, p-cimén, limonén, 1,8-cineol. A teafaolaj kitűnő antiszeptikum, használata bőrgyulladás, égés és szúrás okozta sérüléseknél nagyon elterjedt. Nélkülözhetetlen a vagina fertőzése, pikkelysömör, arthritis panaszok esetén. Kitűnően használható izom- és más fájdalom csökkentésére, az ínygyulladás és szájüreg daganatok, orrdugulás, bőrpír, torokgyulladás és számos gombás fertőzés kezelésére.


A Teafaolaj kivonat története a gyógyászatban egészen az ősidőkre tekint vissza. Az ókori Kínában már i.e. 3000 körül felismerték a teafa gyógyító hatását az emberi szervekre. A teafaolaj tiszta természetes sűrítmény, mentes minden adalékanyagtól. Fertőtlenítő voltának felfedezése óta széles körben alkalmazott antibakteriális készítmény.

Általánosan ismert tény, hogy a teafaolaj (a Melaleuca alternifolia illóolaja) antiszeptikus, gyulladás gátló és immunstimuláló hatású. Azon túl a teafaolaj egy rendkívül hatékony, növényi, szélessávú antibiotikum, mely nem csak baktériumok, hanem vírusok és gombák ellen is hat. Az illóolaj a lipidoldékonyság révén áthatolja a sejtmembránt és a mikroorganizmusokat oly módon rombolja szét, hogy közvetlenül befolyásolja az anyagcserét. A hatóanyagok nagy száma miatt nem következik be a mikrobák rezisztenciás hatása – szemben a legtöbb antibiotikummal. Baktériumölő tulajdonsága miatt számos bőrkészítmény alkotóeleme, többek közt korpásodás, zsíros bőr, akne és pattanások elleni termékek alkotóeleme. Elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat és a gombát, pozitívan befolyásolja az immunrendszert, antiszeptikus hatása vérző felülettel érintkezve fokozódik. A Teafaolaj kiválóan használható a bőr felszínén található gombásodás megelőzésére, kezelésére. Intim területeken is használható!

A Teafaolaj kivonat mélyen tisztítja a zsíros, illetve problémás bőrt és hajat. Segít eltávolítani a káros baktériumokat és megszabadítani a hajszálakat a zsír, a légszennyezés és a környezetben található piszok kellemetlen hatásaitól.  A Teafa olajat hosszú ideje biztonsággal használják különböző kozmetikai termékekben, és pozitív tulajdonságait tudományos adatok is alátámasztják. Néhány ember allergiás az olajra, és észlelhet enyhe bőr reakciót a használata során. A teafa olajat tartalmazó termékek különösen ajánlottak zsíros bőrrel illetve aknés bőrű tinédzserek számára.

Miért használjuk a teafa olaj kivonatát?


A teafaolaj széleskörű alkalmazása az olaj két egymással szorosan összefüggő tulajdonságán alapul: A teafaolaj elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, baktériumokat és a gombát. Az teafaolaj fenti hatásával egyidejűleg pozitívan befolyásolja az ember immunrendszerét, azaz a szervezet védekező képességét az egészséget fenyegető kórokozókkal szemben. A bőrsérülés fertőtlenítésére gyógyszerkönyvi tisztaságú teafaolajunk kitűnően alkalmas mivel a seb nem ég tőle. Különösen érdekes az a felfedezés, hogy a teafaolaj antiszeptikus hatása gennyes és véres sebbel érintkezve fokozódik.  A teafa olaj a legérzékenyebb bőrt sem irritálja és jótékony hatással van a sejtek fejlődésére, megújulására.  A belőle előállított termékeket biztonsággal használhatják érzékeny bőrűek, kiváló a problémás, nehezen kezelhető, allergiás bőrök ápolására.

A teafaolaj hasznos tulajdonságai és alkalmazhatósága:


Általános fertőtlenítőszer, elpusztítja nemcsak a gombákat és a baktériumokat, de még a vírusokat is. Gombás fertőzések (hüvelygombára, lábgombára, húgyúti fertőzések), fekélyek, gyulladások gyógyszere (szájfekély, fogínygyulladás, fogfájás). Bőrbetegségekre, leégésre, pattanásokra, vágásokra, sebekre, rovarcsípésre, pikkelysömörre. Légúti betegségek tüneteit enyhíti: asztma, hörghurut, megfázás, köhögés, fülfájás, torokfájás, mandula-, és gégegyulladás. Oldja a nyálkát, kihajtja a váladékokat. Erősíti a szervezet ellenálló képességét, megnyugtat, erőt ad, segíti a logikus gondolkodást és a koncentrálóképességet.

Ismerje meg a Psorioderm és Psorioderm szenzitív termékeket:

 * A Psorioderm és Psorioderm Szenzitív termékcsalád összes tagja egészségpénztári számlára adómentesen elszámolható! Kizárólag az E2K Kft. egészségpénztári partnereinél (Adosz, Axa, Herend, Honvéd, K&H, MKB, OTP, Pajzs, Tempo, Vasutas, Vitamin).
** Gyártja és forgalmazza: Pezomed Kft. (www.pezomed.com). A termékek megvásárolhatóak a gyógyszertárakban, a Derma-Art Bőrgyógyászati Klinikán, (www.dermaart.hu), valamint az Eventus Pharma webáruházban. (www.eventuspharma.hu)

Három érdekes Angol nyelvű információs anyag a termékeinkről, sikereinkről. A képekre kattintva töltheti le, olvashatja a PDF fileokat:

 

     

Pezomed®; Pezomed Naturals®; Pezoderm®; Psorioderm®; Psorioderm Laboratories®; Eventus Pharma®, Derma-Art®, Registered Trade Marks™ Minden joga fenntartva.

0 megjegyzés: